Airless spuitwerk-reiniging-coating:

Het Airless spuiten van muren en plafonds is vaak mooier en sneller, dus vaak goedkoper, dan wanneer dit op de traditionele manier met een roller gebeurd.

Bij het spuiten wordt de latex of muurverf zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen strepen of banen zichtbaar blijven op de ondergrond. Een ander voordeel is dat wanden en plafonds die vaak moeilijk te rollen zijn door de evt. grove structuur zoals spack en sierpleister, op deze manier ideaal behandeld kunnen worden.

Ook het reinigen en spuiten ( coaten/verfraaien )  van b.v. damwanden en buitengevels ligt binnen onze mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak en wij bekijken graag samen met u wat de wensen en mogelijkheden zijn.

ONZE SAMENWERKING MET DEELSTRA & DEELSTRA.

Van Zeben Schilders- & Afwerkingsbedrijf  heeft een unieke samenwerking met Deelstra&Deelstra.

Deelstra&Deelstra is een specialist in het reinigen en coaten van daken en gevels alsmede het restaureren hiervan. Onze jarenlange ervaringen en expertise zorgen er voor dat wij u een totaalaanbieding kunnen doen van twee vakgebieden die naadloos op elkaar aansluiten.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en ons ervaren team, maken wij het dak en de buitenmuren van uw huis weer als nieuw. Vuil, mos en algengroei geven een dak en gevel al snel een grauw en verweerd aanzicht. Bovendien kunnen dakpannen en bakstenen door slijtage poreus worden, wat regen en vochtdoorslag verhoogt. Het gevolg hiervan is houtrot en schimmel in uw dakbeschot en binnenmuren. Nieuwe dakpannen is een kostbare aangelegenheid. Wij hebben een betere, efficiëntere en prijsbesparende oplossing: de hoogwaardige TopRoofbehandeling.

Kijk voor meer informatie op www.deelstra.com en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

van Zeben Schilder- & Afwerkingsbedrijf.

BRENGT KLEUR IN UW LEVEN!!
Aanbrengen coatingVoor totaalbehandelingResultaat na totaalbehandelingVoorNaHoutwerk spuiten voor prefab schuurSchuur wordt geplaatst